Vorige week zaterdag was het door de 8-0 thuisoverwinning op DETO Twenterand 6 al vrijwel zeker. Deze week gaf de 3-2 uitnederlaag van directe concurrent Excelsior’5 bij laagvlieger vv Hellendoorn 4 de doorslag: Vroomshoopse Boys 4 is officieel kampioen. Een prima prestatie van de vriendengroep van de leiders Michiel Keizer en Jasper Snoeijer. Het aantal punten van 49 uit 20 gespeelde wedstrijden mag er zijn. Door het wegvallen van vv Voorwaarts 3 werd een eerdere verliespartij weggestreept en dat werkte ook mee in positieve zin.  Het doelsaldo van + 54 is indrukwekkend met 78 doelpunten voor en 24 tegen.

De kracht van dit seniorenteam schuilt in het voetbalplezier en niet te moeilijk of te serieus doen. Gewoon doen en d’ran met de lippe en kijken waar het schip strandt. Daarbij komen wel de individueel technische vaardigheden en ook het combinatievermogen van het team. Door dit kampioenschap wordt er gepromoveerd naar de vierde klasse KNVB.

Er wacht de selectie van Boys 4 nog een ongetwijfeld gezellig teamfeest en een huldiging, Wanneer die huldiging plaatsvindt wordt door de verplaatsing van de familiedag nog nader bepaald. Proficiat mannen, jullie hielden de eer van de Boys-senioren hoog!

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl