Op een regenachtig sportpark De Bosrand ontving Vroomshoopse Boys op donderdagavond 20 februari derdeklasser Oranje Nassau Almelo, dat vorig seizoen nog uitkwam in de tweede klasse. Ondanks een smalle selectie en aanvulling van enkele spelers vanuit de B-selectie van de Boys was het keurkorps van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens heer en meester op het kunstgras. Middenvelder Tom Pierik mocht het door absentie van aanvallers als centrumspits fungeren en hij deed dat naar behoren.

Er kwamen vele doelrijpe kansen voor de Boys en eigenlijk was het verwonderlijk dat er in dit oefenduel niet meer dan drie keer gescoord werd door de vlot combinerende thuisploeg. In de 23e minuut opende Jos Hutten de score door een strafschop te benutten. Sil Derks verdubbelde in de 31eminuut de score en Ramon de Jong zorgde in de 88ste minuut voor het slotakkoord: 3-0.

Op dinsdagavond 25 februari wordt om 20.00 uur door het eerste elftal thuis geoefend tegen derdeklasser OZC uit Ommen. Op zaterdag 7 maart wordt de competitie in de tweede klasse H. hervat. Vroomshoopse Boys speelt dan om 15.00 uur een uitduel bij PH Almelo. Dat is meteen de laatste wedstrijd in de tweede periode, waarbij de Boys de ranglijst aanvoert. Vroomshoopse Boys deelt weliswaar met hetzelfde doelsaldo de eerste plaats in de periodestand met WVF, maar staat door een meer gescoord doelpunt bovenaan.

Zoals in TC Tubantia stond: de Boys staat op pole position om de periodetitel te veroveren. Maar dat moet nog wel “even” gebeuren tegen een tegenstander, die slechts 2 punten achterstand op de Boys heeft in de tweede periode. Thuis won Vroomshoopse Boys op 28 september 2019 moeizaam met 3-2 van de geel-zwarten. Daartegenover staat de sterke reeks de laatste periode van onze favorieten, die in goede vorm steken. We rekenen op zaterdag 7 maart  in Almelo op de komst van vele Boys-supporters om ons team die ondersteuning te geven, die ze verdient.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl