Na recentelijke  overwinningen in tegen vv Zuidwolde, de Weide, Luctor et Emergo, zowel in en oefenwedstrijd als voor de beker en Stevo voor de beker was nu derde klasser Kloosterhaar te gast op de Bosrand.  Het werd een eenzijdige wedstrijd met heel veel balbezit voor de thuisploeg met af en toe een counterend vv Kloosterhaar. Jordy Harms scoorde namens de Boys in de 6e en 29e minuut en zo brak de rust aan met een stand van 2-0.

Na de thee werd het veldoverwicht van Vroomshoopse Boys zo mogelijk nog groter en werd het steeds meer eenrichtingsverkeer richting het doel van vv Kloosterhaar. Robert Veld promoveerde na en uur spelen een vrije trap in een doelpunt. Bram Hooijer tekende in 70ste minuut de 4-0 aan en een speler van de gasten maakte in de 76ste minuut een eigen doelpunt: 5-0. In de 83ste minuut zorgde Ramon de Jong voor het slotakkoord en de Boys-spits bepaalde de eindstand van deze oefenwedstrijd op 6-0.

De formatie van hoofdtrainer Karlo Meppelink en assistent Henk Harmens rondt de voorbereiding op de competitie op zaterdag 15 september af met een bekerwedstrijd uit bij eerste klasser DOS’37 in Vriezenveen, waar om 14.45 uur wordt afgetrapt.  Vroomshoopse Boys heeft beide eerdere bekerduels gewonnen en heeft een doelsaldo van + 5.  DOS’37 speelde eerder thuis met 1-1 gelijk tegen Stevo en won uit met 3-2 van Luctor et Emergo. Vroomshoopse Boys heeft zich al geplaatst voor de volgende bekerronde. DOS’37 voelt nog de hete adem van Stevo in de nek. Er gaan twee teams uit deze poule over naar de volgende bekerronde.

Op zaterdag 22 september speelt Vroomshoopse Boys de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen in de tweede klasse H. Dat is dan meteen een onvervalste derby tegen voetbalbuur vv Den Ham. Er wordt niet op het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur ‘s middags, maar om 18.00 uur ’s avonds  afgetrapt op de Bosrand in Vroomshoop. De toeschouwers worden verzocht om zoveel mogelijk per fiets deze derby te bezoeken om zo voldoende parkeercapaciteit te behouden.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl