Door de welhaast subtropische hitte bleken de velden op het Bosrand ergens op ‘dorre vlaktes der woestijnen’, maar toch werd er op zaterdag 10 juni nog intensief gevoetbald. Het toernooi van Vroomshoopse Boys JO13 kende acht deelnemende teams, waarbij het Duitse SV Vorwarts Nordhorn. Een internationaal tintje dus bij dit leuke jeugdtoernooi, waarbij onze eigen clubscheidsrechters zich weer van hun beste kant lieten zien. De organisatie van het toernooi was prima verzorgd, inclusief de EHBO, die gelukkig een rustige dag kende.

De finale was een heerlijk voetbalgevecht tussen Vroomshoopse Boys JO13-2 en SV Vorwarts Nordhorn. Pas 5 minuten voor tijd viel de bevrijdende treffer voor de thuisploeg, die daardoor de cup met in dit geval kleine oren won. Derde werd Hardenberg’85 JO13-3, gevolgd door HHHC Hardenberg JO13-3. Boys JO13-3 veroverde achter de Zweef JO13-3 een zesde plaats. Hulzense Boys JO13-2 en DVC Dedemsvaart MO13-1 eindigden als zevende en achtste.

Op zaterdag 17 juni komen de Beltona-beloften van Vroomshoopse Boys in Enschede vanaf 10.00 uur in actie tijdens de finale van dit pretentieuze toernooi op de velden van Sparta Enschede en Vosta. Via de poule met de teams van DVC Dedemsvaart, Achiles’12 uit Hengelo en HHC Hardenberg moeten de jeugdige talenten proberen een gooi te doen naar de eindoverwinning. Dat gebeurt aanstaande zaterdag onder leiding van de scheidende trainers Jan-Peter Jonkman en Henk Harmens. In het seizoen 2011-2012 lukte het de Boys nog om dit sterk bezette toernooi te winnen.

Op zaterdag 1 juli is het grote bedrijventoernooi-plus gepland op de Bosrand, waaraan ook familie- en buurtteams deelnemen. De opbrengsten van dit  toernooi gaan naar het te bouwen nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys. De afsluiting van een actief seizoen van Vroomshoopse Boys zal zijn op zaterdag 8 juli met de traditionele familiedag.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl