Vroomshoopse Boys bouwt aan de toekomst

Op het sportcomplex Schreurserve van Sparta Enschede en op de velden van Vosta waren de beloften van Vroomshoopse Boys op zaterdag 22 juni van de partij tijdens de finaledag van Kozijndeal Nederland beloften competitie. De Boys kon niet echt potten breken tijdens deze finaledag. Na een verdienstelijk 1-1 gelijkspel in de eerste wedstrijd tegen de latere finalist HHC Hardenberg werd verloren van de uiteindelijke winnaar Sparta Enschede (3-0) en van FC Dalfsen (1-0). Daardoor resteerde het duel om de 13e en 14e plaats, die door de Boys-talenten met 2-1 van de leeftijdsgenoten van DOS’37 uit Vriezenveen werd gewonnen.

Op het sportcomplex De Bosrand wordt intussen, ook door Boys-vrijwilligers, driftig verder gewerkt aan het realisatie van het nieuwe clubhuis. De vergaderruimten, de ruimte voor de technische installaties en de beide kleedkamers komen steeds meer in beeld en ook de stalen contouren van de nieuwe zittribune worden zichtbaar. Wat dat betreft werkt de 80-jarige Vroomshoopse voetbalvereniging volop aan haar toekomst.

Op vrijdagavond 5 juli aanstaande is er in een grote feesttent op De Bosrand in Vroomshoop een EK-voetbalavond met daarbij een bierproeverij met speciaal bieren en versnaperingen. Opgave kan via de website www.vvvrooomshoopse boys.nl Dit opwindende oranje festijn is aan de vooravond van het derde bedrijvenvoetbaltoernooi Plus van zaterdag 6 juli met naast bedrijventeams ook familieteams, buurtteams en vrienden- en vriendinnenteams, die met zeventallen spelen. Alle opbrengsten van de EK-avond en het Bedrijven Plus-toernooi komen ten goede aan de nieuwbouw van het clubhuis van Vroomshoopse Boys.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl