Tijdens de familiedag van Vroomshoopse Boys werd afgelopen zaterdag gekenmerkt door acties voor het nieuwe clubhuis. De sponsorloop door de jeugd tot en met JO-15 bracht ruim € 5.000,00 op voor hun eigen onderkomen van de nabije toekomst. Er waren mooie prijzen voor de pupillen met de meeste geldopbrengst en het hoogste aantal afgelegde rondjes rondom het kunstgrasveld. Vele ouders en grootouders en verdere familieleden waren naar de Bosrand gekomen om de pupillen aan te moedigen.

De activiteitencommissie van Vroomshoopse Boys stond garant voor een attractieve familiedag met voor elk wat wils. Zo was er een springkussen voor de allerjongsten, was er een fietstocht, was er de strijd om de penaltybokaal, was er een ijscokar, evenals een barbecue en was er live muziek. De kampioenen JO15-1 en JO19-2 werden gehuldigd en maakten in de vrachtwagen van ondernemer en sponsor Hein Heun een ware triomftocht door Vroomshoop. Jeugdvoorzitter Bart-Jan Staman nam afscheid van de aan hei eind van het seizoen vertrekkende jeugdtrainers.

De stemming zat er goed in en werd alleen maar vergroot door een opwekkende toespraak van voorzitter Edward Olthof. De Boys-voorman stond nadrukkelijk stil bij de vele acties voor het nieuwe clubhuis. Er is tot op heden € 47.000,00 opgebracht door diverse acties en daarmee is bijna één derde van de beoogde doelstelling wat betreft de acties voor en door de leden bereikt. In het najaar van 2022 wachten nog de WK-poule en de glazen kantine, inclusief een veiling, waar veel van verwacht wordt qua opbrengsten. De obligatieactie en de kentekenactie lopen nog en daar wordt ook het nodige van verwacht. Bestuurslid commerciële zaken Gerjan Nieboer dankte iedereen voor de getoonde inzet en riep op die actiebereidheid verder vorm en inhoud te geven.

De aanvrage om een bouwvergunning voor een nieuw clubhuis van Vroomshoopse Boys wordt binnenkort aangevraagd en de realisatie van een eigentijds onderkomen op de Bosrand komt steeds dichterbij. Edward Olthof nam namens de Boys-familie afscheid van het beheerdersechtpaar Riëtte en Harry Zweers, die sinds het seizoen 2014-2015 met veel inzet en betrokkenheid gastvrouw  en gastheer waren in de kantine ’t Flierhuus. De waarderende woorden van de Boys-preses gingen vergezeld van een attentie. Een enerverend voetbalseizoen werd op een sfeervolle wijze afgesloten en na een welverdiende zomervakantie kan de focus op een nieuw opbouwend voetbalseizoen gericht worden.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl