Een groot aantal toeschouwers omzoomde op 6 juni het veld, waar Vroomshoopse Boys J015-2 het kampioenschap kon veroveren. Een nederlaag met meer dan 12 goals verschil tegen JVC Dedemsvaart J015-3 kon nog roet in het eten gooien, maar daar rekende uiteraard niemand meer op.

Het aanvallende team van trainer Wouter Lucas zette direct druk en de 2-0 ruststand was zeer verdiend. Na de thee kwamen er nog meer grote kansen voor Boys J015-2 , maar wellicht door de titelstress was de afronding niet altijd even gelukkig. Toch werd het 3-0 en daarna nog 3-1  en dat was tevens de eindstand.

Direct na afloop waren er dolle vreugdetaferelen op De Bosrand en die ontlading was terecht. Het kampioenschap met drie punten voorsprong op Hulzense Boys JO15-2 was een waar huzarenstukje van dit teem, dat voor elkaar door het vuur gaat. Uit 11 wedstrijden werden maar liefst 30 punten gehaald.  Er werd 54 keer gescoord en er waren slechts 15 tegentreffers.

Handig is het dat er ouders een bloemenzaak hebben  (de Blommerije) en zo werden de kampioenen volop in de bloemen gezet. Ook waren er mooie witte kampioensshirts en was er veel applaus van de massaal opgekomen ouders, grootouders, broertjes en zusjes. Onder groot gejuich reikte coördinator Harry Heersmink namens de jeugdcommissie van Vroomshoopse Boys de kampioensschaal uit.

Trainer Wouter Lucas en de verdere begeleiding verdienen alle respect voor de wijze waarop ze met dit team  zijn opgetrokken. Het spelplezier spat er vanaf en er zijn ook mooie voetbalstaaltjes te zien. Dik verdiend.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl