Vroomshoopse Boys JO11-2 wint ook in competitie van Hellendoorn

Twee van de drie…

Zaterdag 7 oktober, 9.30 uur wachtte ons de thuiswedstrijd tegen v.v. Hellendoorn JO11-2. Voor ons geen onbekende tegenstander want in de beker hebben we ook al tegen dit team gespeeld (7-4 winst 😉 ) Een lastige tegenstander en dat bleek ook deze wedstrijd maar weer eens, want door slordig balverlies stonden we na 10 minuten met 0-1 achter. Op dat moment totaal tegen de verhoudingen in, want ondanks dat we elkaar niet echt konden vinden in de combinatie en we ook erg onrustig speelden waren we de bovenliggende partij. Helaas werkt voetbal niet zo, dus moesten we aan de bak…

We kregen langzaam maar zeker meer en meer grip op de wedstrijd, maar echt gelukkig in de afwerking waren we nog niet helemaal. Altijd was er wel een teen van de tegenstander of een goede redding van de keeper welke ons het scoren belemmerde. Via een afgeslagen corner wisten we uit de kluts gelukkig toch de aansluitingstreffer te maken 1-1. Met deze stand gingen we ook de rust in.

Na de rust met vereende krachten verder op dezelfde manier. We bleven de partij die het spel bepaalde, maar dit resulteerde niet echt in uitgespeelde kansen. Aan de andere kant moesten we natuurlijk oppassen dat één van de spaarzame uitbraken van Hellendoorn niet resulteerde in een tegengoal, maar onze verdediging stond haar mannetje.

Na wederom een aanval van onze kant welke werd afgeslagen door Hellendoorn kwam de bal voor de voeten van Luuk en deze bedacht zich geen moment en haalde verwoestend uit….
Rechts boven in de kruising op een manier waarbij de keeper nog maar één taak heeft…
De bal uit het net vissen… 🙂    Resultaat, 2-1 voor de Boys.

Hij was zo mooi dat ik even een soortgelijke goal heb opgezocht om de lezers die niet aanwezig waren een idee te geven.…

Ik weet niet goed wat we op dat moment dachten, maar de scherpte verslapte heel even en dat was meteen fataal… We lieten de tegenstander op de rand van de spreekwoordelijke 16 uithalen en met enig fortuin zeilde de bal over Ryan heen, 2-2… Bij de tegenstander laaide de hoop op een goed resultaat in Vroomshoop weer op, maar gelukkig werd al vrij snel daarna Steyn vanuit het middenveld met een bekeken passje goed weggestuurd en één op één met de keeper faalde hij niet 3-2. Nu bleven we goed druk zetten en dit resulteerde in heel veel kansen waarbij de keeper van Hellendoorn boven zichzelf uitsteeg. Aan onze zijde stond Ryan bij elke mogelijkheid van de tegenstander minstens net zo goed op zijn plek. We realiseerden ons dat we de wedstrijd in het slot moesten gooien en we bleven aanvallen. Drie minuten voor tijd schoten we de 4-2 binnen en hebben daarna de wedstrijd goed uitgespeeld zonder verder in de problemen te komen.

Ons spel was nog niet zoals het kan en moet, maar met wilskracht en TEAMWORK hebben we deze drie punten meer dan verdiend. Na een valse start tegen DOS hebben we nu ook twee overwinningen op zak en gaan we dus vol goede moed volgende week naar Den Ham.

Man of the match: Luuk de Groot. Je goal was van de buitencategorie en daar komt ook nog eens bij dat je zelf vertelde afgelopen week op de training niet één keer raak te hebben geschoten. Bewaar ze dan maar mooi voor de wedstrijd kerel !!!!!

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl