Vroomshoopse Boys JO15-3 komt goed weg met gelijkspel tegen USV JO15-2

Op zaterdag 17 november mochten we weer aan de bak op onze eigen Bosrand voor de wedstrijd tegen USV JO15-2 uit Nieuwleusen. Met nog 3 wedstrijden te gaan staan we 3 punten los van de nummer 2.Tijdens de wedstrijdbespreking erop gehamerd om ons eigen spel te blijven spelen ongeacht de tegenstander en de goede lijn van afgelopen weken door te trekken.

Tegen USV begonnen we met de volgende opstelling:

Doel: Kyrell

Verdediging: Sil,Frank,Aron en Daan de G

Middenveld: Daan B,Daniel en Bas de G

Aanval:Jochem,Alwin en Milan

Op de bank begonnen: Bas T,Remco,Ali,Rebar en Stefan

De eerste helft begonnen we met een minuut stilte op de middencirkel vanwege het overlijden van een belangrijk lid van USV,een mooi gebaar van respect van USV en de Boys richting de club en de nabestaanden!

Tijd om te gaan voetballen,maar dat viel tegen! In tegenstelling tot alle andere wedstrijden wisten we geen grip op onze tegenstander te krijgen en konden we het spel niet naar ons toe trekken. Onze passing was rommelig,duels te slap en er werd te laat gereageerd op spelsituaties. USV voelde goed aan dat er wat te halen viel en bleef goed dreigend richting ons doel waar we het ternauwernood allemaal nog konden oplossen.Ondanks het onrustige en rommelige voetbal wisten we zelf ook nog 2 levensgrote kansen te creeren maar die waren niet aan ons besteed! Het was dan ook niet verwonderlijk dat USV in de allerlaatste minuut alsnog toesloeg,weifelend optreden en een verkeerde inschatting waren voor de spits van USV genoeg om de bal van buiten de 16 keurig over onze doelman te schieten 0-1!

Ruststand 0-1 tijd voor een bakje thee en een stevige peptalk wat waar was het team gebleven wat we afgelopen wedstrijden zo dominant en fel hebben zien spelen? Met de nodige wissels en omzettingen begonnen we aan de tweede helft

In de tweede helft hetzelfde beeld als voor de rust,rommelig en onrustig aan de bal en we vonden het lastig om de tegenstander vast te zetten. In de 6e minuut kregen we de volgende teleurstelling te verwerken want opnieuw wist USV doel te treffen 0-2! Toch gingen de koppies niet omlaag,we bleven wel knokken om in de wedstrijd te komen ondanks dat het niet ging zoals we graag wilden.In de 7e minuut was het dan toch eindelijk raak,vanuit de draai schoot Remco prachtig de 1-2 binnen. De aansluitingstreffer gaf ons nieuwe moed en er werd nu hard gestreden om elke meter.We kregen nog een dot van een kans maar ook die ging er niet in. Ook USV bleef er vol voor gaan en kregen de uitgelezen mogelijkheid op een 1-3 voorsprong na een overtreding in de 16 meter bij ons. Gelukkig had ook de penaltynemer van USV het vizier niet op scherp staan en ging de bal naast! Tijd voor een laatste wanhoopsoffensief,met een extra aanvaller voor een verdediger gingen we op zoek naar de gelijkmaker! De tijd tikte door en even leek het erop dat USV met de volle winst huiswaarts zou gaan. Totdat we in de 33e minuut nog een corner kregen,Alwin gaf de bal scherp voor het doel,en bij de tweede paal nam Bas T de bal ineens op de pantoffel 2-2! Met nog 2 minuten te gaan probeerde we het nog wel,maar de tijd was te kort om nog echt gevaarlijk te worden en,eerlijk gezegd,verdiende we vandaag ook niet meer! Eindstand 2-2

Jammer maar helaas,we kunnen veel beter dan we hebben laten zien deze wedstrijd! Deze week hard trainen en zorgen dat we er as zaterdag tegen Den Ham weer klaar voor zijn met zn allen.Come on Boys!