Op zaterdag 14 april mochten we thuis aan de bak tegen SVVN JO15-3,opnieuw een sterke tegenstander op papier! Helaas hadden we voor deze wedstrijd een drietal afzeggingen Daan, Bas de G en Frank konden niet voetballen. Gelukkig wist Wouter van de JO15-2 Rick en Tycho voor ons te regelen waarvoor weer vriendelijke dank.

Tegen SVVN begonnen we met de volgende opstelling:

Doel:Tim

Achterhoede:Tycho,Henri,Siebong en Mike

Middenveld:Lars,Yorick en Ali

Aanval:Bas T,Alwin en Rebar

Op de bank begonnen Rick en Remco

De eerste helft was al direct duidelijk dat we hier met een serieuze tegenstander te maken hadden,want de heren van SVVN gingen er vol voor. Ook wij lieten ons niet onbetuigd en deden goed mee. Alleen het scheppen van serieuze kansen wou niet echt lukken. SVVN wist wel een drietal 100% kansen te creeren maar onze sluitpost Tim wist met uitstekende reddingen het doel schoon te houden. Helaas moest aan het einde van de eerste helft onze centrale verdediger Siebong na het blokken van een schot het veld geblesseerd verlaten. Ruststand 0-0

In de rust nog meer blessure leed,bij 1 van zijn reddingen was Tim ook geblesseerd geraakt en moest hij ook gewisseld worden. Gelukkig werd Rick bereid gevonden om onder de lat te gaan staan,top Rick!

In de tweede helft waren er weer twee ploegen op het veld die er vol voor gingen,waarbij het bij ons ook door de vele omzettingen redelijk rommelig qua spel was. SVVN stond goed kort te dekken en waren snel in de omschakeling. Bij balverlies van ons op de middenlijn werd razendsnel de aanval gezocht en oog in oog met keeper Rick werd er beheerst afgerond 0-1. Direct werd ervoor gekozen om achterin 1 op 1 te spelen en een verdediger door te schuiven op het middenveld. Dit resulteerde in meer balbezit,maar helaas wisten we weer veel te weinig te creeren en de kansjes die we hadden gingen er niet in eindstand 0-1.

Helaas onze eerste verliespartij deze competitieronde,iedereen heeft hard gewerkt maar het zat er tegen een uitstekend SVVN niet in. Deze week gaan we hard trainen om ons te verbeteren want  zaterdag spelen we tegen de koploper Excelsior uit Rijssen!