Vroomshoopse Boys JO15-3 start seizoen goed, 1 nipt verlies en 2 ruime zeges in beker!

Voor de JO15-3 is het seizoen ook weer begonnen,met de “nieuwe”spelers  Daan B,Jochem,Stefan,Daniel,Kyrell,Milan,Sil en Aron en de “oude “garde Bas G,Daan G,Frank,Alwin,Ali,Rebar,Remco en Bas T hebben we met 16 spelers een ruime bezetting!

Na 1 training begonnen we op zaterdag 1 september thuis tegen Daarlerveen JO15-1 voor de beker,direct een zware tegenstander.Ondanks dat de groep nog maar kort bij elkaar was ging het best aardig en konden we redelijk met het spel van Daarlerveen meekomen. Na 20 minuten wisten we zelfs op voorsprong te komen,een verre uittrap van Kyrell werd door Alwin op waarde geschat en netjes afgerond.Helaas wist Daarlerveen nog gelijk te maken,dus ruststand 1-1. Na de rust had Daarlerveen het betere van het spel,ook omdat wij het nodige moesten omzetten door een aantal blessures liep het allemaal wat minder.Daarlerveen wist nog 2 keer te scoren en vlak voor tijd wist Jochem nog binnen te koppen maar helaas hadden we te weinig tijd om gelijk te komen. Eindstand 2-3

Op zaterdag 8 september speelden we de tweede bekerwedstrijd,uit naar Deto JO15-4 in Vriezenveen! Vanaf de aftrap namen wij het initiatief en kregen we van Deto veel ruimte om te voetballen waar we goed gebruik van maakte. Toch lukte het in het eerste kwartier niet om te scoren,de paal ,lat en de keeper van Deto stonden ons in de weg. Met wat aanvallende wissels wisten we de druk nog meer op te voeren. Uiteindelijk wist Bas T de score te openen en hierna volgde Milan en Rebar ruststand 0-3

Na rust werd er prima gevoetbald en wisten door doelpunten van Jochem(2),Bas T,en Bas G uit te lopen naar een eindstand van 0-7!

Zaterdag 15 september reisden we af naar Grambergen om in de vroege uurtjes tegen de JO15-4 te spelen. Op het prachtige hoofdveld trapte we om 9.00 af tegen een fysiek sterk ogende tegenstander! Maar binnen de minuut hadden we al gescoord,bijna vanaf de aftrap werd Milan vanaf rechts diep gestuurd en in een enorme sprint richting het doel werd er snoeihard afgerond 0-1. Een minuut later alweer een doelpunt opnieuw werd Milan gelanceerd en wederom bekwaam afgerond 0-2! Er werd door ons uitstekend gecombineerd,fel in de duels en goed via de flanken naar voren gespeeld,voor ouders en leiders van de Boys echt een genot om naar te kijken. Nog voor de rust wisten Bas T en Milan beide een hattrick te scoren en ook Alwin wist nog raakt te schieten ruststand 0-7.

Na de rust hetzelfde beeld,een veel beter Boys dat de tegenstander volledig klem wist te zetten op eigen helft en ook nog eens prima de kans zag om er doorheen te voetballen. Bas T en Milan wisten er allebei nog 1 te scoren en ook Alwin wist het net nog 1 keer te vinden, en met de doelpunten van Jochem en Remco kwam de eindstand op 0-12!

Prima resultaat jongens,ondanks de korte tijd al een echt team ga zo door!