Vroomshoopse Boys JO15-3 verslaat Enter JO15-3!

Na de afgelaste wedstrijd van een week eerder mochten de heren van JO15-3 op deze zaterdag aantreden tegen de JO15-3 van Enter. Gelukkig was de temperatuur deze zaterdag een stuk aangenamer en kon de thermo kleding in de tas blijven. Helaas kregen we in de aanloop naar de wedstrijd wat last van blessureleed,onze beide centrale verdedigers werden niet in staat geacht om een volle pot te spelen. Gelukkig konden we vanuit de JO15-2 rekenen op hulp en kwam Jowi onze achterhoede versterken. Vanuit ons team waren er die morgen al twee spelers naar de JO15-2 en JO15-4 geweest om daar de personele problemen op te vangen,super dat we elkaar zo kunnen helpen!

Tegen Enter begonnen we met de volgende opstelling:

Doel:Tim

Achterhoede:Daan,Hendri(c),Siebong en Frank

Middenveld:Lars,Yorick en Rebar

Voorhoede:Bas T,Alwin en Remco

op de bank begonnen Mustafa,Ali, Bas de G en Yowi

De eerste helft begonnen we wat aftastend maar al gauw namen we het initiatief en waren fel in de duels. We wisten de tegenstanders goed vast te zetten op eigen helft en we konden elkaar goed vinden,zonder echt heel gevaarlijk te worden. Opnieuw was er een standaardsituatie nodig voor onze openingstreffer. Bas T ging op links langs zijn tegenstander,maar werd gevloerd. Op ruim 25 meter van het doel,uiterst links van het strafschopgebied ging Alwin achter de bal staan om hem vervolgens op een schitterende manier in de rechter kruising te jagen! Veel mensen spreken dan van geluk,maar wij weten wel beter. Na de 1-0 werden we even wat slapper,maar al gauw zaten we er weer bovenop en gingen we weer verder waar we gebleven waren en al gauw konden we de 2-0 aantekenen. Opnieuw wist Bas T op volle snelheid zijn tegenstanders te passeren en de achterlijn te halen. In plaats van de voorzet werd de bal keurig teruggelegd op de rand van de 16 waar Yorick helemaal vrij stond en beheerst afdrukte

Met 2-0 de rust in,ook alweer even geleden maar zeker lekker ook gezien het spel op het veld.

De tweede helft starten we ook weer prima:scherp, fel en met goed samenspel drukten we Enter vast op hun eigen helft. Ook bij balbezit van de tegenstander werd er goed druk gezet en dat resulteerde al gauw in nog een treffer. De doelman van Enter speelde onder druk in op de rechtsback maar daar had Bas T op gerekend waardoor de bal keurig werd onderschept en onberispelijk werd ingeschoten:3-0. Het geloof bij Enter was nu verdwenen en wij bleven goed voetballen waardoor we nog 3 keer wisten ten scoren.Alwin wist nog 2 keer het net te vinden(waarvan 1 indraaiende corner) en ook Lars wist zijn eerste doelpunt te scoren. Eindstand 6-0

Een uitstekende wedstrijd van onze kant waardoor we nu met 9 punten uit 3 wedstrijden op een gedeelde eerste plaats staan! Top jongens