Vroomshoopse boys JO17-2 uit tegen Hulzense boys 

Zaterdag 22 okt reden wij in konvooi naar de  Hulzense boys om daar om 13:30 uur een oefenwedstrijd te spelen.

Onze boys zijn 2 weken vrij en dat is wel beetje lang natuurlijk dus had Dennis de Lange deze wedstrijd geregeld. Dennis zelf was ook mee wat zeer zeker voor de boys ook goed was.

Het team waar wij tegen moesten zit in de 4de klasse en onze boys in de 2de (wat eigenlijk veel te hoog is maar ja)

De opstelling was als volgt: Keeper Patrick Bolks, dan Bart Dogger en Jeroen Breukelman, gevolgt door Robin de Jonge en aan der andere kant Mink de Jong, Mark Lievers en Rutger v. Schouwen, Arnout Brunnink, Jesse Runhart en Vincent Paters, Nick Beldman in de spits.

Jasper Beumer, Thijs Jansen, Niek Vos en Dilano zaten de eerste helft op de bank.  Jerry de Jonge is onze vlagger en leider/trainer waren Marcel Paters en Dennis de Lange aanwezig.

Na de aftrap gingen onze boys als een speer, ze hadden er duidelijk zin aan.

In de 2de min kregen wij een vrije trap mee, Nick Beldman neemt, maar helaas hij gaat er niet in.

De 1-0 volgde vrij snel na balverlies aan onze kant.

De supports schreeuwde: Kom op boys jullie hebben nog tijd genoeg.

In de 10de min viel dan ook de eerste goal aan onze kant, het was 1-1

In de 14de  min gebeurde er iets vreemds……………………ze liepen zo ineens Nick Beldman in de weg naaaaaa dat kan toch niet???? Dat gebeurt anders nooit bij voetbal………………Het was even een lach moment voor de supporters, zelfs de supporters van de tegenstander moesten hartelijk lachen om de reactie van Nick Beldman. (helaas niet op film, sorry)

De 1-2 viel toen Jesse Runhart een hoekschop mocht nemen en hij er mooi overheen en tussendoor bij Nick Belman terecht kwam zodat deze hem er glansrijk in kon mikken.

Het ging goed het was duidelijk te zien dat de boys er zin aan hadden.

Vincent Paters krijgt de bal en tikt hem er zo overheen in het doel hoppaaaaa 1-3 was het.

Achterin werd ook hard gewerkt en zorgde dat de bal zo min mogelijk bij Patrick Bolks in de buurt kwam en zo snel mogelijk weer naar voren ging. Er was heel mooi samen spel onderling, het ging echt super goed de bal kwam op deze manier bij Vincent Paters terecht die hem mooi kon passé naar Jesse Runthart die hem zo het net in knalde. Het was 1-4

Met deze stand gingen we dan ook de rust in.

Na de rust waren de nodige wissels geweest zodat de boys op de bank ook aan bod kwamen om nog even en halve wedstrijd te spelen.

Niek Vos word van de benen gelopen en we kregen een penaltie mee, Nick Beldman neemt hem en scoort…………………….. 1-5

Op een ongelukkige manier kwam de bal bij Patrick Bolks terecht die denkt in vang hem………………………….hens, Het was helaas een terugspeelbal van onze speler dus een vrije trap. De tegenstander schiettttttttt……………………..en Patrick Bolks houd hem gewoon tegen bammmm………………

Toch kreeg de tegenstander de kans om heel vrij lopen en konden zij zo zonder moeite de 2-5 maken.

De 2-6 word aan onze kant nog een gemaakt door Arnoud Brunnink.

Niet veel later komt er nog een vrije trap, Arnoud Brunnink neemt hem maar schiet helaas over.

En tot slot heeft Rutger v. Schouwen nog een mooie uithaal voor ons maar deze komt helaas op de lat terecht, jammer Rutger dat was een super schot.

De eindstand is dan ook 2-6 voor onze boys, waaruit blijkt dat ze wel degelijk een balletje kunnen trappen en het met elkaar voor elkaar weten de boxen. Als ze maar in de goede klasse hadden gezeten maar ja…………………………

Deze wedstrijd zijn veel filmpjes en foto’s gemaakt en deze komen allemaal op de fb pagina te staan van Vroomshoopseboys JO17-2

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl