Eersteklasser Vroomshoopse Boys JO9-1 werd afgelopen zaterdag overtuigend kampioen in de najaar reeks. Dat was een mooie prestatie van de jonge Boys-talenten in een sterk bezette klasse met teams als Deto, Stevo, De Zweef, Bergentheim, DES en SVZW. 

De dag dat het moest gebeuren werd begonnen in de bestuurskamer van Vroomshoopse Boys op de Bosrand. Trainer Niels Pierik liet aan de pupillen en hun ouders een mooi filmpje zien met momenten, die het team samen heeft meegemaakt. Daarna werd samen de reis ondernomen naar het sportpark De Rohorst in Den Ham, waar om 8.45 uur tegen vv Den Ham JO9-1 werd aangetreden voor de kampioenswedstrijd.

De eerste tien minuten moest het blauw-gele team eerst nog de zenuwen van zich af spelen. Na een kwartier werd het spel van de bezoekers steeds beter en scoorde Noud Leusink de openingstreffer: 0-1. Gijs Westerik wist daarna het net te vinden namens de Boys: 0-2. Opnieuw Noud Leusink en Lars Visser tilden de stand naar 0-4, waarna werd afgefloten.

Dat was de opmaat voor een mooie kampioensfeestje, dat later in de kantine van de Boys werd voortgezet. De blijde spelers kregen ieder een welverdiende beker en een kampioensshirt, terwijl de bekende schaal niet ontbrak. Het kampioenschap werd door de volgende spelers binnen gehaald: Rhydian Bosch, Bram Hoekman, Noud Jasper, Noud Leusink, Lars Visser, Gijs Westerik en Ibrahim Zekri en de trainers Niels Pierik, Mees Meijerink en Jeroen Bosch.

.   

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl