Vroomshoopse Boys ook bezig met de toekomst

Het eerste elftal van de Boys kende op zaterdag 21 oktober geen competitieverplichtingen. Op zaterdag 28 oktober wordt de draad in de eerste klasse I. weer opgepakt en wordt thuis gespeeld tegen Rigtersbleek uit Enschede. De aftrap is dan om 15.00 uur.  De gasten bezetten een negende plaats met 2 punten achterstand op Vroomshoopse Boys. De thuisformatie van hoofdtrainer Robert Bosma is weliswaar na vier wedstrijden nog steeds ongeslagen, maar een driepunter zou echt helpen om in de subtop terecht te komen.

Midweeks werd er in Hoogeveen door het eerste elftal van de Boys geoefend tegen derde divisionist VV Hoogeveen. Dat team staat onder leiding van hoofdtrainer Stef Lamberink uit Vroomshoop. De thuisploeg kwam al snel op 2-0, maar daarna was het goed spelende Vroomshoopse Boys duidelijk de bovenliggende partij. Door twee goals van Boys-aanvaller Juliën Derks werd met 2-2 gerust. In de tweede helft van dit nuttige oefenduel was het weer de beurt aan het slagvaardige VV Hoogeveen, dat door twee doelpunten de eindstand op 4-2 bepaalde.

Eersteklasser Vroomshoopse Boys 2 speelde ook al midweeks en deed dat op het Lage Veld in Wierden tegen SVZW 2. Er werd subliem verdedigd door de gasten, die aan een prachtig doelpunt van Robin Drenthen genoeg hadden voor een fraaie 1-0 overwinning. Het team van trainer Alexander Fokkert kent mede daardoor een prima start van de competitie met 9 punten uit 4 wedstrijden.

Op dinsdagavond 31 oktober spelen de talenten tot en met 21 jaar van Vroomshoopse Boys thuis om 20.00 uur tegen de beloften van Stevo uit Geesteren. Dat is de tweede wedstrijd in de voorronde van de Sparta-beloftencompetitie, het vroegere Beltona-toernooi. De eerste wedstrijd in de voorronde van dit toernooi werd door de Boys op de Rohorst in Den Ham tegen de beloften van vv Den Ham al eerder winnend met 2-1 afgesloten.

De bouw van het nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys komt er nu echt aan. Na de bomenkap zijn inmiddels ook de blauw-gele stoeltjes van de hoofdtribune gedemonteerd. Dat gebeurde op zaterdagmorgen 14 oktober als een soort warming-up door de spelers en stafleden van de A-selectie en van de B-selectie van de Boys in aanloop naar de uitwedstrijden tegen respectievelijk FC Zutphen en Hulzense Boys. Leden van de supportersvereniging van Vroomshoopse Boys haalden daarnaast de reclameborden van de hoofdtribune af. Materiaal van de veldploeg van de Boys werd benut bij het vervoer van de stoeltjes naar de tijdelijke opslagruimte op De Bosrand.

Tijdens de gecombineerde jaarvergadering van de voetbalvereniging Vroomshoopse Boys en de supportersvereniging van de Boys op woensdagavond 1 november aanstaande om 19.30 uur in de huidige kantine werpt de bouw van het nieuwe clubhuis op De Bosrand haar schaduwen vooruit. De bouwcommissie zal de stand van zaken en de komende  ontwikkelingen tijdens deze algemene ledenvergadering toelichten. Er wordt door het bestuur onder leiding van voorzitter Edward Olthof verantwoording afgelegd van het gevoerde beleid in het afgelopen seizoen. De financiële cijfers worden gepresenteerd door onder meer verenigingspenningmeester Chantal Nevenzel.  Ook zullen traditioneel trouwe leden worden gehuldigd.

 

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl