In deze (lastige) tijden van corona hopen we dat iedereen gezond is en blijft. Communiceren op de Bosrand zit er eventjes niet meer in, maar we bereiken jullie nog in grote getalen via onze social media kanalen.

In het clubblad van eind 2019 schonken we er al even aandacht aan. Maar Vroomshoopse Boys scoort op social media. 

We zijn actief op Instagram, Facebook en Twitter. Deze drie platformen geven ons (op het moment van schrijven) een totaal van 4167 volgers (!). Elk bericht dat geplaatst wordt gaat automatisch door naar de kanalen van Facebook en Twitter om hier in de tijdlijn van jullie te verschijnen. Deze automatische koppeling is (bewust) niet gemaakt met Instagram omdat wij hier geen link naar het nieuwsbericht kunnen toevoegen aan de post. Dit is enkel toegestaan in het verhaal van Instagram, maar om dit te mogen heb je minstens 10.000 volgers nodig. Dus we moeten nog even 😉 .
#BoysNaarDe10k?  😛 

Twitter
Twitter is een prachtig medium voor de (amateur)voetbalsport. Hoewel de jeugd veelal niet meer actief is op twitter, zit hier absoluut nog een grote doelgroep. Alleen dit jaar zijn er al 2347 bezoekers via Twitter op onze website gekomen. Een simpel rekensommetje leert ons dat dit er afgerond gemiddeld 8 per dag zijn.

Facebook
Hoewel we op Twitter meer volgers hebben, hebben we op Facebook een grotere conversie richting onze website. Alleen dit jaar hebben we al 10.286 bezoekers mogen ontvangen die doorklikten vanaf een link die we deelden. Dit is afgerond een gemiddeld aantal bezoekers van 35 per dag.

Instagram
We linken vanaf Instagram niet door naar onze website, dit is natuurlijk duidelijk terug te zien in de bezoekers die vanaf dit platform komen. Maar de betrokkenheid bij een bericht op Instagram is weer een stuk groter dan op de kanalen Facebook en Twitter. Op Instagram gaan de gemiddelde likes per post toch al gauw over de 120 heen, een geweldig aantal! Plus dat we hier weer een totaal andere doelgroep aanspreken dan op de overige social media kanalen.

Als we de statistieken aflezen komen we op een indrukwekkend percentage bezoeken vanaf de social media kanalen. Maar liefst 41% van alle bezoeken zijn afkomstig vanaf onze Social Media kanalen. Vroomshoopse Boys weet dus te scoren op social media!

Volg jij ons nog niet?

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl