Vroomshoopse Boys sluit oefenreeks goed af

Op het kunstgras van de eigen Bosrand speelde Vroomshoopse Boys een oefenduel tegen de sterke tweede klasser zondag Bon Boys uit Haaksbergen. De rust werd bereikt met een brilstand, waarbij de grootste kansen voor de thuisploeg waren. Direct na rust sloeg Vroomshoopse Boys twee keer doeltreffend toe. Eerst met een prachtig schot van Ramon de Jong en direct daarna door een treffer  van Ton Kunst na een mooie combinatie met Jelle Drees. In een technisch hoogstaande wedstrijd drongen  de gasten in de slotfase nog aan, maar goed keeperswerk van Chiel Sickman en de lat voorkwamen een tegentreffer. In de 83ste minuut maakte centrale verdediger Andjin van Veen bij de Boys zijn rentree na langdurig blessureleed.

De 2-0 overwinning van het team van de trainers Karlo Meppelink en Arjan Paters was verdiend en Vroomshoopse Boys sloot zo op prima wijze de oefenperiode in de wintersop af.  Na een puike teamprestatie tegen hoofdklasser HZVV in Hoogeveen en een matig duel tegen derde klasser vv Bergentheim met veel gemiste kansen voelde dat goed.  De ontmoeting tegen vv Bergentheim eindigde in een 2-2 gelijkspel met twee doelpunten van Ramon de Jong. Vroomshoopse Boys lijkt klaar om de derby tegen Deto Twenterand te gaan spelen, die plaats vindt op zaterdag 27 januari om 14.30 uur op de Bosrand.

Vroomshoopse Boys 2 speelde uit tegen het eerste elftal van de vierde klasser CSVC. In Coevorden werd knap met 2-1 gewonnen. Hoofdklasser Vroomshoopse Boys O19-1 oefende thuis tegen eerste klasser CSV’28 JO19-1 uit Zwolle en won dik verdiend met 4-0.