Op het kunstgras van De Bosrand oefende Vroomshoopse Boys tegen eerste klasser zondag De Zweef uit Nijverdal, de formatie van trainer Anton Wennemers. In de eerste helft bleek de formatie van de trainers Eric van Zutphen en Arjan Paters sterker en dat veldoverwicht werd in een 2-0 stand uitgedrukt. Beide keren scoorde Ton Kunst na voorbereidend werk van Robert Veld en Ramon de Jong. In de tweede helft was er meer evenwicht en kwamen de gasten in de 75ste minuut terug,. Na een corner van De Zweef heerste er even wanorde voor het doel van Vroomshoopse Boys en daarvan werd geprofiteerd met een doeltreffend schot van dichtbij: 2-1. Enkele minuten later werd verschil weer op wee doelpunten gebracht. Na een prachtige rush leverde Robert Veld vanaf links een panklare voorzet af, die door Tim van der Kolk onberispelijk werd binnen geschoten. Dat was tevens de eindstand van dit nuttige oefenduel. Er werd aan Boys-zijde enkele jonge talenten ingebracht en de terugkeer na langdurig blessureleed van keeper Bart Jans en Jos Hutten was een opsteker. Daarnaast is de terugkeer van Rikkert Vliek na een half jaar blessureleed aanstaande, zodat de keuzemogelijkheden weer groter worden. Op zaterdag 14 januari wordt er op de Bosrand om 14.30 uur geoefend tegen tweede klasser Enter Vooruit.