Ook de tweede oefenwedstrijd tijdens de winterstop wist Vroomshoopse Boys in winst om te zetten. De formatie van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens won in Westerbork met 2-1 van zondag eersteklasser VKW, na eerder derdeklasser vv Hellendoorn uit met 4-2 te hebben verslagen.

VKW, dat onder leiding staat van voormalig Boys-trainer Karlo Meppelink, kwam al na 10 minuten aan de leiding tegen de Boys. De gasten stelden snel orde op zaken en na een kwartier wist Jos Hutten te scoren na een prima steekpass van middenvelder Tom Pierik. Vroomshoopse Boys was in de fase erna optisch wat sterker, zonder groots te spelen. Op slag van rust kreeg centrumspits Jordy Harms namens de Boys enkele doelrijpe kansen, die net niet verzilverd werden.

In de tweede helft was het vooral eenrichtingsverkeer richting het doel van VKW met een goed combinerend Boys-team.  Het veldoverwicht werd na een uur beloond. Na een vlot lopende aanval kwam de bal via Ramon de Jong bij Leon Dogger, die vanaf 18 meter hard en doeltreffend uithaalde: 1-2. Vroomshoopse Boys bleef de bovenliggende partij, maar gedoelpunt werd er niet meer. Zo werd eersteklasser VKW, dat vorig seizoen op een haar na promotie naar de hoofdklasse miste, verdiend verslagen.

Vorm en ritme lijken aanwezig om aanstaande zaterdag in Dalfsen met vertrouwen de competitie in de tweede klasse H. te hervatten bij ASC’62. Dat team toonde net voor de winterstop vormherstel en laat ook in de oefenduels zien de weg naar boven weer te hebben hervonden. Dat betekent alle hens aan dek voor de Boys als huidige nummer 4. van de ranglijst om tenminste in de subtop te kunnen blijven. Eerst wordt er nog op dinsdagavond 21 januari om 20.00 uur geoefend bij tweedeklasser De Weide in Hoogeveen.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl