Enkele weken vrij van competitieverplichtingen betekent het spelen van oefenwedstrijden voor Vroomshoopse  Boys. Na Oranje Nassau uit Almelo (3-0 winst) was nu de derdeklasser OZC uit Ommen te gast op de Bosrand. De thuisformatie van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens liet er geen enkele twijfel over bestaan wie de sterkte was.

Pas na een 5-0 achterstand wist OZC tegen te scoren in de 55ste minuut. In het restant van dit eenzijdige oefenduel ging Vroomshoopse Boys op jacht naar de dubbele cijfers. Ondanks vele doelrijpe kansen stokte de productie na 90 minuten bij acht treffers: 8-1. Vroomshoopse Boys miste door de verplichtingen van het Beltona-team (3-3 tegen Wilhelminaschool in Hengelo) en andere voorzaken maar liefst 11 spelers uit de A-selectie. Dat werd door 4 spelers uit de B-selectie van de Boys ingevuld. Het kwartet keeper Bart Jans en de spelers Patrick Drenthen, Ruben Smedema en Tim van der Kolk liet zien dat Vroomshoopse Boys 2 niet voor niets medekoploper is in de eerste klasse en deden het goed. De doelpunten voor de Boys werden gemaakt door Jos Hutten (4), Jordy Harms (2) en door Ramon de jong en Tim van der Kolk.

Met de ruime zege toonde Vroomshoopse Boys aan in vorm te zijn en tankte het team weer vertrouwen voor de beslissende fase van de competitie in de tweede klasse H. Op zaterdag 7 maart wordt de tweede periode beslist, waarbij Vroomshoopse Boys koploper is. Er wordt in Almelo tegen PH gespeeld, dat ook nog kansen heeft op het veroveren van een periodetitel.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl