In Zuidwolde werd door Vroomshoopse Boys tegen de gelijknamige tweede klasser zondag, het team van oud-Boys-trainer Bas Bijen,  de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen gespeeld. De bezoekers  bekroonden een voortdurende veldoverwicht met vier treffers. Achterin werd de nul  gehouden door het vlot combinerende team van hoofdtrainer Karlo Meppelink en assistent-trainer Henk Harmens.

Aanwinst Jordy Harms was namens de Boys twee keer trefzeker, terwijl de beide andere treffers op naam kwamen van Ernst-Jan Heideman en Jesson ter Bekke. De Boys trof daarnaast liefst drie keer de paal en had in feite nog ruimer kunnen winnen. De youngsters Tom Pierik en Tobias Kempers  maakten hun debuut in de hoofdmacht en lieten een goede indruk achter.

Op donderdagavond 23 augustus wordt de oefencampagne door Vroomshoopse Boys vervolgd en wordt er thuis om 19.30 uur tegen zondag tweede klasser Luctor et Emergo uit Almelo gevoetbald. De natuurvelden zijn zeker tot 1 september door de gevolgen van de droogte nog niet bespeelbaar. daardoor wordt vooralsnog uitgeweken naar een van de beide kunstgrasvelden van De Bosrand. Op zaterdag 25 augustus staat de gehele dag in het teken van de jaarlijkse familiedag van Vroomshoopse Boys.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl