Onlangs hebben Reinier de Jong (JO19-1) en Edward Wassink (trainer/coach B-selectie) aangegeven na het huidige seizoen om uiteenlopende redenen te stoppen als trainer van de vv Vroomshoopse Boys. Uiteraard respecteren wij beide keuzes en bedanken beide trainers alvast voor de bewezen diensten.

De Technische Commissie is daarom op zoek naar nieuwe trainers voor deze teams. JO19-1 is een team dat in het huidige seizoen uitkomt in de hoofdklasse en meedraait om de bovenste plaatsen. Komend seizoen zijn wij ervan overtuigd dat dit team kan meedraaien op divisie-niveau. Deze groep zit vol potentie en moet klaargestoomd worden voor de stap naar het 1e elftal. Daarbij zijn wij als Vroomshoopse Boys op zoek naar een talentvolle en ambitieuze trainer/coach die deze uitdaging aan durft te gaan. We zoeken daarbij een trainer/coach met minimaal Uefa C. Daarbij bieden wij voldoende begeleiding en doorgroeimogelijkheden voor de toekomst.

De B-selectie van de Vroomshoopse Boys bestaat uit een groep spelers die samen het 2e en het 3e elftal vormen. Het tweede elftal speelt reserve 1e klasse en is een groep die bestaat uit een mix van ervaren spelers aangevuld met jong talent. De komende seizoenen zal de B-selectie flink verjongen en daarbij zijn wij op zoek naar een trainer die met deze jonge groep aan de slag gaat. Het doel daarbij is om de aansluiting te vinden bij de A-selectie zodat deze jonge talenten alsnog de stap kunnen maken naar de A-selectie.

Bijgevoegd zijn voor beide vacatures de functieomschrijvingen toegevoegd. Heb jij interesse in één van deze functies, stuur dan je motivatie en je CV naar de Technische Commissie t.a.v. Tom Heideman via tc@vvvroomshoopseboys.nl

Functieomschrijving Groepshoofd jeugd

Functieomschrijving Trainer B Selectie

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl