Tijdens de wedstrijd Heracles Almelo – Den Bosch op   is Vroomshoopse Boys Zwart-Witte Club van de week. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 26 maart. Aftrap 14.30 uur. Jeugdleden van de Vroomshoopse Boys krijgen de unieke mogelijkheid om bij de wedstrijd te fungeren als ballenjongens en vlaggendragers.

Speciaal voor Vroomshoop  stelt Heracles  de wedstrijdkaarten voor een gereduceerd tarief beschikbaar. De kaarten kosten nu € 7,50  ( normaal € 20,-) Alle kaarten die beschikbaar gesteld worden voor Vroomshoopse Boys zitten in   hetzelfde vak.

Hoe te bestellen?

Volg de volgende stappen om je wedstrijdkaarten voor Heracles Almelo te bestellen:

  1. Ga naar http://heracles.nl/vroomshoopen druk op bestellen.
  2. Selecteer het vak en kies een je plek uit. (Let op! Er kan maximaal 2 kaarten worden p.p.)
  3. Ga naar de winkelwagen en log in met je Heracles account. Indien je nog geen Heracles Account hebt kan je er een aanmaken via https://heracles.nl/registreer
  4. Volg de verdere instructies. De kaarten worden bij succesvol afhandeling als eTicket naar het e-mailadres van het Heracles Account opgestuurd.

Mocht er tijdens het bestellen gevraagd worden om een relatienummer te koppelen, dan kan je proberen om verder te gaan als nieuwe fan. Lukt dit niet omdat je reeds bij ons bekend bent? Neem dan contact op met ticketing@heracles.nl of via 0546-817070.

Wanneer er via dit account 50 of meer kaarten verkocht worden, doneert Heracles € 2,50 per kaart retour aan de club.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl