Vroomshoopseboys JO17-2 uit tegen Hardenberg '85 JO17-1 

Na een week rust reisden wij vandaag, zaterdag 5 nov. 2016, met maar liefst 15 man sterk af naar Hardenberg ’85.

Henk Brunnink, Ben de Jonge waren de leiders voor vandaag en Marco Vos maakte vandaag zijn debuut als vlagger (Top gedaan trouwens je mag volgende week weer haha)

Als spellers gingen mee: Nick Beltman, Jasper Beumer, Patrick Bolks (keeper), Jeroen Breukelman, Arnout Brunnink, Bart Dogger, Mink de Jong, Robin de Jonge, Mark Lievers, Vincent Paters, Rutger v. Schouwen, Niek Vos, Jelle Kwakkel, Julian de Jonge en Stan Reuvers.

Het zonnetje scheen af en toe dus het was ook voor de supporters goed te doen om aan de kant te staan.

De opstelling was gemaakt en iedereen was op het veld dus het fluitje ging iets over 11:30 uur.

Het eerste doelpunt viel helaas niet voor ons, door een terugspeel bal die Patrick Bolks niet kon pakken ging hij het doel in en was het 1-0 voor Hardenberg ’85.

De boys gingen door en hielden hun hoofd koel, er kwam een vrije trap voor ons en Bart Dogger was degene die hem nam……………..Hij haalde uit en raakte de bal goed ……….. helaas de bal ging net voor het doel langs. Mooi schot maar het mocht niet zo zijn.

Het ging over en weer en onze boys zaten er steeds goed bij, De bal gaat richting het doel van Hardenberg ’85 en Stan Reuvers gaat er voor maar komt met de keeper in botsing en krijgt een nare tik net boven de knie. Helaas moet Stan dan ook al vrij snel het veld geblesseerd verlaten.

Hardenberg ’85 weet vrij vaak bij ons doel in de buurt te komen maar elke keer zit Patrick Bolks er goed bij en haalt menig bal weg voor ze het net in kunnen knallen. Knappe reddingen waardoor een doelpunt tot dusver uit bleef.

Bart Dogger ging in een duel naar de grond en kwam op zijn schouder terecht waardoor hij niet verder kon spellen. Jasper kwam er in en Bart kwam naast Stan te zitten, beide met een koude natte spons.

Helaas ook aan onze kant wat dan weer minder is. Na een tijdje kon ook Patrick de ballen niet tegen houden en kreeg Hardenberg voor de rust nog 3 ballen in het net en gingen wij de rust in met een 4-0 achterstand.

Na de rust bleven de boys het proberen en hielden ze vrij lang vol om geen tegendoelpunten om de oren te krijgen.

Patrick Bolks redden er nog een paar mooi voor het doel weg. Robin de Jonge kwam er mooi door en had een poging om voor de boys te scoren maar werd helaas onderschept net voor hij kon uithalen.

Hardenberg ’85 wist nog een keer te scoren en het was 5-0

Een minuut of 7 voor het eind raakte ook Robin de Jonge geblesseerd in een duel. Na al eerder een schop tegen zijn schenen en onderbeen gehad te hebben kon hij deze niet hebben en moest ook hij even verzorgt worden maar bleef in het veld. Er zat immers niemand meer op de bank om hem te vervangen, ondanks de vele wissels.

Het eindsignaal klonk en de wedstrijd was gespeeld, de boys konden zich douche en de terugreis naar Vroomshoop kon gemaakt worden.

Voor alle geblesseerden, heel veel beterschap. Doe het rustig aan en zorg dat jullie volgende week zaterdag weer fit zijn want dan moeten wij thuis tegen Deto voetballen.

Supporters bedankt voor jullie komst ook namens de boys, dit is altijd goed om te zien dat er zoveel support is.

Een goed weekend allemaal en tot volgende week.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl