Vroomshoopseboys JO17-2D tegen Hulzenseboys JO17-2D

Zo dan nu eindelijk even tijd voor een verslagje

Afgelopen zaterdag speelde de Boys JO17-2D thuis tegen Hulzenseboys JO17-2D
Het liep voorspoedig en de boys waren best gedreven om te winnen en een mooi spel te laten zien. In de eerste helft wist Stan Reuvers dan ook te scoren voor ons team en het stond 1-0

Iedereen blij want dit is wat ze voor ogen hadden………………..Maar helaas lieten ze het er daarna een beetje bij in zitten. Dit resulteerde dan ook dat de Hulzenseboys konden scoren en het stond 1-1
Met deze stand gingen we ook de rust in.
Na de rust was het toch minder, het liep niet zoals de bedoeling was, er was geen rust in het team. Hulzenseboys kregen dus wederom de kans om te scoren en wij stonden achter met 1-2……………………Het lukte maar niet om de draad weer op te pakken en dit werd dan ook de eindstand van deze wedstrijd.
Erg jammer want het was zeer zeker niet nodig geweest, wij zakken dan ook van de 3de plek naar de 8ste plek. De strijd is nog niet gestreden dus kom op boys.

Er zijn de nodige korte filmpjes gemaakt en het was even werk maar daar zijn wat foto’s uitgehaald. Kijk zelf even of je erbij zit en haal hem dan gerust van de fb pagina af, daarvoor zijn ze. (https://www.facebook.com/VroomshoopseboysJO172/)

Boys schouders er onder (wees 1 team) laat je niet leiden door emoties enz. Praat dingen uit als ze je dwars zitten en neem deze niet mee naar het veld.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl