Dan is het zaterdag 13 mei en onze boys maken zich klaar om de laatste wedstrijd van deze competitie te gaan spelen. Ze moeten thuis voetballen om 12:30 uur tegen MVV ’29 JO17-2
 
De scheids fluit en het kan beginnen, ze hebben er zin in, en de supporters ook (heerlijk in het zonnetje).
Al vrij snel in de wedstrijd word er een goal gescoord door Stijn Hooiveld maar helaas vind de scheids dat de bal niet genoeg over de lijn is geweest en telt hem niet. De wedstrijd gaat door na een beetje gemopper natuurlijk wat begrijpelijk is.
 
De 1-0 word dan gemaakt door Vincent Paters een super goal, hij schiet de bal net zo mooi over de doelman van MVV ’29 heen en hoppa in het net…………………….
Vrij snel krijgt Vincent weer een kans maar helaas lukt hem hem deze keer niet.
MVV ’29 denkt maar dit gaat niet gebeuren dat wij verliezen van de laatste uit de competitie dus scoren zijn de 1-1.
 
De boys herpakken zich en gaan vol voor en er word wat gerommeld voor het doel van MVV ’29…………….Robin de Jonge heeft het geluk dat hij hem door een hakje in kan tikken en we staan weer voor het is 2-1.
Jasper Beumer raakt geblesseerd helaas en moet het veld verlaten.
de 2-2 valt……………MVV ’29 geeft niet op, er word wat gemopperd in het team want dit hadden ze niet verwacht van de hekkensluiter Boys JO17-2D
 
Robin de Jonge krijgt de bal aangespeeld, mooi over iedereen heen maar helaas kan hij er net niet bij.
 
Vincent krijgt de bal in zijn bezit en haalt mega uit naar het doel van MVV ’29……………..Helaasssssss hij gaat snoeihard op de lat.
Er is rust…………..er beloofd nog een mooie 2de helft aan te komen als ze zo op deze voet verder gaan.
 
De rust is voorbij…………….Onze vlagger Marco dacht dit is de laatste ik doe het rustig aan, ze wachten maar even. De wedstrijd begint weer en Marco is er nog niet………….Wat zien we in de verte……………jaaaaaa daar komt de vlag met Marco aan………….gelukkig………….
 
Er is gewisseld en Stan Reuvers neemt het stokje over van Patrick Bolks.
 
Uit het niets komt MVV ’29 opzetten en onze boys zaten waarschijnlijk nog in de rust stand want de bal ging het net in en het was 2-3
Dit mocht niet gebeuren natuurlijk dus iedereen was ineens weer wakker en ze moedigde elkaar aan. Ook de supporters die elke week trouw mee zijn geweest schreeuwde de boys moet in……………..
 
MVV ’29 krijgt een strafschop, gevaarlijk plekje………Maar Stan laat zien dat hij er niet voor niets staat en hij heeft hem…………
 
Er word super samen gespeeld door de boys en de bal gaat mooi richting het doel van MVV ’29…………Arnout Brunnink krijgt hem voor de voet en kan hem in in het net leggen wat hij dan ook doet……………..het staat weer 3-3
Iedereen aan de kant word nu nog enthousiaster en schreeuwen de boys toe dat het er nog zeker in zit.
Wat zou het super zijn voor dit team dat zij het seizoen af konden sluiten met een winst…………..
 
Het samenspel blijft doorgaan, Robin de Jonge krijg de bal en speelt hem precies goed naar Mink de Jonge waarop deze het glansrijk in het doel van MVV ’29 krijgt……………..HOPPAAAAAA we staan weer voor het is 4-3…………………
 
Stan Reuvers staat er niet voor niets want hij weet een gelijkmaker te voorkomen……….
De inzet en de strijd bliijt en de Boys willen er nog wel een doelpuntje bij……………..Vincent Paters geen een voorzet richt Robin de Jonge…………….WHOOOOOP hij zitttttttttt het is 5-3 wie had dat gedacht…………….
 
De scheids fluit en het is klaar en onze boys hebben zomaar gewonnen……………wat zijn ze blij en wat hebben ze goed gespeeld vandaag…………..dikke klassse Boys JO17-2D ……….en zeer zeker verdiend na een seizoen als deze……….
 
Vermoeid maar voldaan………….
Nog even een laatste foto op het veld voor het archief…………Helaas staan Henk Brunnik en Marco Vos en Jerry de Jong er niet bij op.
 
Boys JO17-2D het was een bewogen seizoen maar jullie hebben je er door geslagen, grote klasse. Er zal nog een afscheidsfeestje komen maar daar horen jullie nog wel meer van.
 
Bij deze wil ik iedereen bedanken, iedereen die maar iets betekent heeft voor dit team, iedereen die er tijd in heeft gestoken………….vooral de trainers/leiders (vaders van spellers)………zonder jullie hadden deze boys niet kunnen voetballen dit jaar……….Hartelijk dank daarvoor…………….

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl