Het sportcomplex De Bosrand in Vroomshoop ademde tijdens de zomerperiode tot dusver rust uit. Het was een relatieve adempauze waar het Vroomshoopse Boys betreft, want de onderhoudsploeg van de zaterdagtweedeklasser bleef onveranderd actief. Of het nu om nieuwe reclameborden bij het kunstgrasveld 5 ging, de ballenvangers achter de doelen of de velden zelf, waarbij de beregening, de vrijwilligers bleven present op de maandag- en vrijdagochtenden.

Sportlust Vroomshoop en Vroomshoopse Boys hebben onlangs een gezamenlijk nieuw verwijsbord aan de noordkant van de parkeerplaats van De Bosrand geplaatst. Voor de gasten van beide voetbalclubs is dan te alen tijde volkomen duidelijk waar zich wat bevindt op het sportcomplex qua velden, kleedkamers en kantines.

Op zaterdagmorgen 13 augustus begint de A-selectie van de Boys onder leiding van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en assistent Henk Harmens met de eerste training op de Bosrand. Enkele jonge talenten uit eigen gelederen van Vroomshoopse Boys stromen door naar de ten opzichte van vorig seizoen bijna geheel in tact gebleven selectie. De naar Sportclub Daarle vertrokken aanvaller Ramon de Jong maakt daar na welgeteld 10 seizoenen geen deel meer van uit.

Tekst gaat verder onder deze foto

Op dinsdagavond 23 augustus is de eerste oefenwedstrijd voor het eerste elftal van de Boys gepland.  Dan wordt er thuis om 20.00 uur tegen derdeklasser Mariënberg gespeeld. Andere oefentegenstanders zijn de Weide uit Hoogeveen, Stevo uit Geesteren en SVZW uit Wierden. Er wordt daarnaast gebekerd wordt tegen achtereenvolgens de Zweef, Hulzense Boys en vv Den Ham, waarna op zaterdag 24 september de competitie van de tweede klasse J. van het district Oost begint.

Ook de B-Selectie van de Boys onder leiding van hoofdtrainer Alexander Fokkert en assistenten Richard Willems en Hans Meijerink beginnen op zaterdagmorgen 13 augustus weer. Zij oefenen op zaterdag 20 augustus voor het eerst. De B-selectie speelt dan tegen het tweede elftal van Oranje Nassau om 12.00 uur thuis op De Bosrand.

Binnenkort beginnen ook de andere teams van Vroomshoopse Boys met hun voorbereiding op de competitie met daarbij nieuwe jeugdhoofdtrainer Kenny Leferink uit Enschede die als opvolger van Reinier de Jong als jeugdhoofdtrainer met Boys JO19-1 aan de slag gaat.

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl