In de omgeving van sportpark De Bosrand (vooral langs de Flierdijk) vinden deze periode werkzaamheden plaats aan het elektriciteitsnetwerk. Dat is nodig om de teruglevering van zonne-energie uit het gloednieuwe zonnepark naast ons sportpark mogelijk te maken. De kabels die hiervoor nodig zijn, worden gelegd door Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken uit Zwolle.

De werkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk nemen helaas een paar weken langer in beslag dan oorspronkelijk was gepland. Dat komt vooral door het slechte weer de afgelopen periode en wat andere onvoorziene omstandigheden. De kabels liggen er, vanuit Vroomshoop gezien, in tot 500 meter na de inrit naar het sportpark. De planning is nu dat de aannemer eind november klaar is met het leggen van de kabel, dat de sleuf weer netjes is afgewerkt en alle verkeersmaatregelen zijn opgeruimd.

Flinke overlast

Tot die tijd brengen de werkzaamheden die Van Gelder uitvoert flink wat overlast met zich mee. Niet alleen voor de aanwonenden, maar zeker ook voor de duizenden sporters en hun familie die De Bosrand bezoeken om hun sport uit te oefenen, sporters aan te moedigen of een begeleidende functie te vervullen. Met de auto vanuit Vroomshoop kun je gewoon de Flierdijk op, maar vanaf het sportpark richting Vroomshoop is niet toegestaan. De politie controleert hier regelmatig op! Een fikse bekeuring is dan niet uitgesloten.

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl