Sinds deze week verzorgt Wouter van Veen de hersteltraining binnen de Vroomshoopse Boys. Wouter is op dit moment derdejaars student Fysiotherapie in Enschede en ziet de hersteltraining binnen de Vroomshoopse Boys als een mooie aanvulling op zijn opleiding. Hij zal daarbij begeleid worden door Bert Luchies. Werkzaam bij fysiotherapiepraktijk de Haere.

Nadat Wouter vorig jaar gestopt is als keeper bij de Boys, is hij aan de slag gegaan met de jeugd. Hij verzorgt , samen met Niels Elzinga de extra trainingen op maandagavond voor de JO19.

De hersteltrainingen zijn beschikbaar voor iedereen die een langdurige blessure heeft opgelopen. Daarbij word je  vanuit de verzorging in eerste instantie doorverwezen naar de Haere.  Na uitbehandeling bij de fysio zal het vervolg opgepakt worden op de club. Wouter is op maandag- en donderdagavond beschikbaar voor hersteltraining.

De Technische Commissie is blij met deze invulling, een bekende jongen binnen de club die graag in zich zelf investeert en leergierig is. Hierbij zien we de samenwerking ook als kans om zowel als individu, maar ook als club te groeien. We wensen Wouter daarom ook veel succes met zijn hersteltrainingen.

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl