Het is zaterdag 29 november 2016, het is een frisse en mistige ochtend. Iedereen moest wederom vroeg uit de veren want vandaag moest er ook weer op tijd gespeeld worden. Om 10:30 uur tegen Marienberg  JO17-1G. We gingen dit keer met 13 man op pad en ook onze support was weer volop aanwezig.

In de wandelgangen hoorden we een paar boys roepen dat ze wel even de punten op gingen halen vandaag dus wij waren benieuwd.

Het was nog goed mistig en je zag de bal aan de andere zijde van het veld haast niet meer maar er werd afgetrapt en de wedstrijd was begonnen.

Al vrij snel ging de bal warempel bij de tegenstander het net in, Dat had Nick Beldman even snel gefikst, we stonden zomaar voor met 0-1.

Er werd lekker gevoetbald en ze gingen gelijk op. Marienberg kreeg een kans maar gelukkig voor ons ging de bal langs het doel heen pfuuuuuw wat een opluchting. Ook de supporters (de harde kern) schreeuwden en waren opgelucht dat hij er niet in zat. Zoals elke week was het weer een dolle boel aan de kant bij de supporters, ze zijn fanatiek maar hebben ook veel plezier. Ook is een morgen voetbal best leerzaam dat heeft een van de supporters vandaag ook ondervonden. Hij leerde vele nieuwe termen en had totaal geen spijt dat hij in de gure mist stond haha.

De 1-1 viel helaas……………….wat gebeurde er toch??? Was Patrick vast gevroren aan het kunstgras???? Of zag hij de bal niet aankomen door de mist??????  Geen idee maar hij rolde net zo mooi het net in en we stonden weer gelijk.

En kwam een ongeluk momentje voor Nick Beldman, hij moest geblesseerd het veld af. Wij hopen dat hij snel weer opgelapt is ook al liep hij niet echt makkelijk.

Het was rust, de boys kregen nog even een gesprekje met de leiders Marcel Paters en Henk Brunnink.

De supporters hadden een warm bakkie leut gehad en de spellers waren terug op het veld, de wedstrijd kon weer beginnen. Er werd afgetrapt en voor we het in de gaten hadden scoorde Marienberg en was het  2-1. We stonden  achter, dit kon toch niet gebeuren, kom op boys…….

Rutger van Schouwen kreeg een nare elleboog tegen zijn slaap en kon niet verder met voetballen. Binnen no time zat er een beste bult naast zijn oog en is hij gewisseld. Nu moest het verder wel goed gaan natuurlijk want dit keer waren we niet met 16 man afgereisd maar met 13 dus de wissels waren op…………………

Het ging over en weer maar de bal wou het net niet in, niet bij ons maar gelukkig ook niet bij de tegenstander. Stan Reuvers kwam in een duel en dat ging ook niet fijn, hij wou wisselen maar ja die waren op. Hij is er even uitgeweest, wat wonderwater er op en toch maar weer zijn schoen aan en het veld weer in. Hij kon het niet zien om zijn team met 10 man verder te laten gaan.

De tijd zat er bijna op en onze boys gingen de goede kant op, zat het er dan toch nog in dat het gelijk werd?????? Nee helaas niet want de scheids vloot af……………..

De supporters hebben er alles aan gedaan en zitten op zaterdagavond waarschijnlijk zonder stem op de bank maar helaas mocht het niet baten. Wel was het wederom een gezellige leuke morgen langs de kant, de moeite waard om voor op te staan.

Bij deze alle spellers van de JO17-2 en de supporters bedankt voor jullie inzet en tot volgende week. Dat word onze laatste voor de winterstop, hij word thuis gespeeld om 12:30 uur dus tot dan.

Ook zijn er nog wel een paar leuke kiekjes uit gekomen die ik op onze facebook pagina plaats. Maar deze wouden wij toch graag even met jullie delen.

Uit betrouwbare bron kwam ons ten oren dat er enig sinds een vergelijking was tussen onze leiders vandaag en deze 2 heren. Nou goed oordeel zelf maar………………

20161126_26

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl