Onder prima weersomstandigheden vond woensdag voor de 2e  keer het Heracles Soccer Camp plaats.

Een 30-tal jeugdspelers stond om 9 uur te trappelen  om te beginnen.  Na een korte voorstelronde werden de deelnemers in groepen  verdeeld en kon er worden gestart.

Op het programma stonden o.a.  techniekoefeningen, 1 tegen 1 , skill games uit het spel FIFA, afwerkoefeningen en partijtjes.  Er werd fanatiek meegedaan en bij een aantal onderdelen  zelfs geprobeerd om elkaars en eigen resultaten te verbeteren.  De voetbalvariant van boter-kaas-en eieren leidde tot veel komische acties.

Om 12 uur begonnen de kinderen aan een welverdiende lunch. Dit was tevens het moment voor de Heracles Quiz. Daarna kwamen Stephen Sama en Bart van Hintum, selectiespelers van Heracles 1,  een potje meevoetballen. Natuurlijk ook het moment voor foto’s en handtekeningen.

Vervolgens vond in de kantine van Vroomshoopse Boys de kinderpersconferentie met  Bart en Stephen plaats.  Men had zich goed voorbereid en er werden scherpe vragen gesteld. Stephen is verdediger geworden omdat hij het leuk vindt en dit bij hem past. Bart heeft in zijn carrière als verdediger al zo’n 20 -25 doelpunten gescoord. Zijn mooiste gewonnen prijs is de met 5-1 gewonnen bekerfinale tussen Ajax en zijn club toen, PEC.  Over de uitslag Heracles –PSV willen ze nog niet al te veel zeggen. Eerst nog Excelsior en dan focussen op PSV. Op de vraag of Heracles Europa ingaat antwoordde Bart : “Als ze mij opstellen dan winnen we”.

Al met al een heel geslaagde dag. Afwisselend en prima georganiseerd.

 

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl