Boys-jeugd loopt en rent voor eigen onderkomen

Op donderdag 25 april aanstaande is het vanaf 17.45 uur een drukte van belang in het winkelhart van Vroomshoop en dat met een blauw-geel tintje. De jeugd van Vroomshoopse Boys tot en met 14 jaar komt dan in op het Julianaplein en omgeving met een sponsorloop in actie voor de inrichting van het eigen jeugdhonk in het nieuwe clubhuis, dat momenteel op De Bosrand wordt gebouwd. De formulieren voor deze sponsor gaan al volop rond bij familie, vrienden, buren en kennissen.

Voor degenen die de meeste sponsoren binnen halen, worden leuke prijsjes van de betaalde voetbalclubs in de omgeving van Vroomshoop beschikbaar gesteld. Alle jonge deelnemers krijgen als beloning voor hun inzet een prachtig T-shirt, mogelijk gemaakt door een aantal lokale ondernemingen. Ook zorgen die voor het geluid van de microfonist en voor voldoende dranghekken om zo de veiligheid van de jeugdige ‘roadrunners’ te garanderen.

Tijdens de loop kunnen er lekkere ijsjes gekocht worden, dat in samenwerking met de Gulle Buurman. Ook is er een loterij met mooie prijsjes en kan tegen een kleine vergoeding meegedongen worden naar de titel van ‘de hardst schietende Vroomshoper’. Voor de start van de sponsorloop wordt een warming-up verzorgd door een spotinstructeur van Any Time Fitness Vroomshoop.

Er worden vele deelnemers voor deze sponsorloop verwacht. De teller van de acties voor het nieuwe clubhuis staat momenteel op zo’n € 135.000,– en de sprong naar de oorspronkelijk beoogde anderhalf ton kan hopelijk mede gemaakt worden door deze sponsorloop. Vroomshoopse Boys kent een traditie van een eigen jeugdhonk, dat destijds ook gerealiseerd werd in de huidige kantine ’t Flierhuus. Mooi is dat nu de Boys-jeugd op 25 april ook zelf een steentje kan bijdragen aan een eigen onderkomen in het nieuwe clubhuis.

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl