Dat onze website druk bezocht wordt en populair is dat blijkt zeker uit onze statistieken. Waarbij we naar anderhalve maand een bezoekersaantal hadden van 12.050 is dit bezoekersaantal drie en een halve maand later bijna vijf keer zoveel geworden.

Maar welke berichten worden nu het meest gelezen op onze website, want waarom komen de bezoekers op onze website? Het valt ons op dat de teampagina’s veel worden bekeken. De pagina teams is alleen al 9.976 bekeken. Maar dit staat in het niet bij onze homepagina waarbij veel mensen inderdaad zullen zijn binnengekomen. De homepagina is maar liefst 47.496 bekeken.

Als we kijken naar het meest populaire nieuwbericht staat (net zoals bij de telling van anderhalve maand) het bericht van de nieuwe hoofdtrainer Karlo Meppelinklonely at the top” met maar liefst 488 pagina weergaven meer dan de brandbrief op nummer twee.

Maar wat was nu de meest succesvolle dag? Zijn we de piek die we hadden op 13 december met 1182 bezoekers voorbij gegaan? Het antwoord hierop is een duidelijke JA, want de dag dat het bekend werd dat Sabine Elferink onze nieuwe kandidaat jeugdvoorzitster werd, Edward Olthof onze nieuwe kandidaat voorzitter werd, er een nieuw bericht van de bestuurstafel kwam en Gerrit Timmerman alle lof kreeg die hij verdiende, beleefde de website van de Vroomshoopse Boys een nieuw hoogtepunt in haar toch nog maar prille bestaan. Maar liefst 1213 bezoekers trokken deze nieuwsartikelen, zetten hiermee het nieuwe record vast en is tot noch toe wachtend op een nieuw hoogtepunt.

In totaal bekeken alle 59.940 bezoekers 170.929 pagina’s. Dit komt neer op 2,85 pagina’s per bezoeker. Een stijging ten opzichte van de eerste telling van anderhalve waarbij bezoekers nog maar 2.63 pagina’s per bezoek bekeken. Dit is ook te zien in ons bounce percentage, waarbij enkel nog 47,33% van onze bezoekers “bouncen” of te wel de website wegklikken na het bezoeken van 1 pagina. Een stuk beter dan bij de telling van anderhalve maand waarbij nog 53% van onze bezoekers “bouncen”. Gemiddeld zit een bezoeker 1 minuut en 55 seconden op onze website.

Het aantal bezoeken vanaf een mobiel of tablet is gestegen, waarbij er eerst nog 61% onze website bezocht van deze apparaten is dit inmiddels in 65% van de gevallen zo. Het aantal bezoekers die de website bezoeken vanaf een laptop of desktop zit hierdoor nog maar op 35%. Hierbij kun je goed en duidelijk zien hoe belangrijk het is dat onze website nu “mobiel vriendelijk” is. Maar wil ik jullie toch aanraden om de website ook is op een laptop of desktop te bekijken aangezien die dan toch van veel meer functionaliteiten geniet.

De top 5 van bezoekers dorpen is hetzelfde gebleven. Hierbij staat Vriezenveen nog steeds op een eerste plaats met maar liefst 10.490 bezoeken. Kort hierachter zit nog steeds Almelo met 10.081 bezoeken. Dan pas komt ons dorp Vroomshoop met “maar” 7974 bezoeken. Dat onze website nog steeds niet in de smaak valt bij de Hammenaren is terug te vinden op plek vijf met 1838 bezoeken. Nogmaals zoals ook aangegeven bij de telling van anderhalve maand, hoeft het hierbij niet te gaan om inwoners van deze dorpen maar enkel dat onze website vanuit deze dorpen is bekeken. Dit kan dus ook op het werk zijn o.i.d.

Deze statistieken geven ons website team een goed gevoel en tonen aan dat we op de goede weg zitten met het bijhouden van de website. Mochten jullie als bezoekers nou nog tips hebben laat dit dan alsjeblieft weten in dit formulier. We danken jullie voor het bezoeken van onze website, en zien jullie uiteraard erg graag terug op de website!

Leave a comment

Copyright © | Website gerealiseerd door: Alexander Fokkert
KVK Nr: 40059538

vv. Vroomshoopse Boys
Flierdijk 5a
7681 RB, Vroomshoop

T: 0546 - 64 63 62
E: info@vvvroomshoopseboys.nl